algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Turner, Spielberg i Borau

• Ted Turner

Vol ser president dels Estats Units El magnat de televisió Ted Turner, de 60 anys, pensa «molt seriosament» ser president dels Estats Units, informà The New Yorker. Turner, que hauria declarat les seves ganes d'ocupar la Casa Blanca en una recent reunió de la Fundació de l'Era de Pau Nuclear, a Califòrnia, agregà no obstant això, que la seva dona, l'actriu Jane Fonda, també de 60 anys, no vol que sigui candidat. «Estic pensant molt seriosament ser candidat a la presidència, però Jane no ho vol», digué Turner, després d'una intervenció en què advertí sobre la tendència autodestructiva de la humanitat i enquè acusà el govern dels Estats Units de no voler eradicar les armes nuclears. Segons la revista, Jane Fonda es limità a alçar les espatles i a dir: «on Ted va, jo hi vaig». AFP.

• Steven Spielberg

Monument per les víctimes del genocidi L'arxiu d'entrevistes sobre l'holocaust de la Fundació Shoah, del director de cine Steven Spielberg, podria formar part del gran monument en honor de les víctimes del genocidi jueu que es pensa construir a la capital alemanya. «Seria magnífic que jo hi pogués participar i estaria encantat si el monument de Berlín fos declarat el 16è centre de documentació de la Fundació Shoah», opina Spielberg. DdB.

• José Luis Borau

Deixa el càrrec José Luis Borau, president de l'Acadèmia de Cine, des de fa quatre anys, deixarà el càrrec dia 29 en l'assemblea bianual, en no presentar-se com a candidat al lloc. L'única candidatura presentada abans que acabi el termini, el passat dia 12, durà (si l'Acadèmia li dóna suport) a la presidència l'actriu Aitana Sánchez-Gijón, i com a vicepresidents el director Ventura Pons i el productor Andrés Santana. És gairebé segur que sigui aquesta candidatura la que aconsegueixi els llocs, però haurà de comptar amb la majoria dels vots dels gairebé 800 membres de l'Acadèmia, repartits en 13 especialitats, de las quals els actors componen el col·lectiu, amb prop de 200 representats. Qualsevol professional en actiu i membre d'aquesta institució, creada el 1985, pot accedir als càrrecs presidencials i a la junta directiva, que es renovarà en un 50 per cent en l'assemblea. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.