algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El Projecte Alcover, premi al mèrit cultural

El Projecte Alcover ha estat guardonat amb el premi al mèrit cultural, dins la vuitena edició dels Premis d'Honor Vila de Pedreguer. El Projecte Alcover és una associació lliure amb l'objectiu de potenciar l'intercanvi cultural i del qual en prenen part el Principat, el País Valencià i les Balears.

Enguany el projecte Alcover arriba a la IV edició i es manté en una línia de continuïtat. El coordinador del projecte, Antoni Pastor va manifestar que estava previst fer una seu a cada un dels tres llocs. Prenen part del projecte l'Ajuntament de Palma, Inca, Manacor i s'està en negociacions perquè hi participin Alcúdia, Maó i Ciutadella.

El Projecte Alcover facilita l'intercanvi entre les distintes comunitats, ja que durant quatre mesos, des de gener fins abril, les companyies seleccionades passegen la seva obra per tots els pobles adscrits al projecte que aquest any seran 19.

El representant a les Balears en el Projecte Alcover serà Teatre de Ciutat amb La casa en obres de Pep Tosar que compartirà protagonisme amb A doble espai del grup manacorí Gom teatre. Els seleccionats pel País Valencià són L'altre de Moma teatre i Estrips d'A Santa Companya per Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.