algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Per molts d'anys, Carles!

El príncep celebrà l'aniversari divendres en família i ahir amb la seva companya Camilla

El príncep de Gal·les, Carles d'Anglaterra, celebrarà dijous a la nit el seu 50è aniversari amb la reina Isabel en el Palau de Buckingham, mentre que ahir ho va fer amb Camilla Parker-Bowles, que assistí també al sopar de gala ofert dijous en honor de l'hereu en el Hampton Court Palace, encara que asseguda en una taula separada.

La premsa destacà ahir els nombrosos intercanvis de mirades entre Carles i Camilla durant el sopar, i The Sun va arribar a titular la seva informació Per fi junts. La presència cada vegada menys clandestina de Camilla va ser interpretada com un nou exemple de la voluntat de l'hereu de la corona d'imposar-la com la seva companya oficial.

No obstant això, ahir a la nit, Camilla Parker no va estar present a la recepció oficial "presentada com a «festa del poble»" que s'oferí a Buckingham per part d'Isabel II i el seu espòs, el príncep Felip. Sí que hi eren convidats, en canvio, els 400 membres de les organitzacions caritatives que presideix el príncep Carles.

L'animació musical va córrer a càrrec d'un grup de rock desconegut, compost per quatre adolescents que varen ser convidats per la reina després que ells li demanassin ajuda.

Ahir, el príncep de Gal·les va passar el vertader dia del seu aniversari en companyia de Camilla Parker, que va oficiar d'amfitriona en la festa que Carles oferí en la seva residència de Highgrove. A aquesta festa, segons la premsa, hi va assistir l'alta societat mundial, sobirans com la reina Margalida de Dinamarca i el rei Harald de Noruega, aristòcrates i grans empresaris anglesos i un representant del Govern, el ministre d'Indústria, Peter Mandelson.

Bona influència  

Un 60 per cent dels britànics pensen que Camilla Parker Bowles té una influència positiva en el príncep Carles, segons un sondeig publicat ahir pel rotatiu The Daily Telegraph.

Un 40 per cent considera que haurien de contraure matrimoni, mentre que un 46 per cent pensa el contrari. Només un 18 per cent de les persones preguntades creu que l'amiga de Carles serà reina i un 72 per cent sosté que Camilla no tindrà cap títol oficial.

Els britànics tenen una opinió positiva, però sense entusiasme, del príncep. En qualsevol cas, les 1.200 persones enquestades no posen en dubte l'eficàcia del príncep quan es tracta de causes que a ell l'interessen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.