algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Lolita i Jorge Juste junts a Marbella

Amics, coneguts o també enamorats?

De vegades la gent es coneix en els llocs més insòlits i sorgeix l'espurna sense que es pugui fer res per evitar-ho. Això és el que pot haver passat entre Lolita i Jorge Juste. La cantant i l'empresari es varen conèixer dia 4 de novembre en el program Furor emès per Antena 3 i de llavors ençà han començat una gran amistat que s'ha anat consolidant a causa dels dies que han coincidit a Marbella. La revista Semana mostra unes imatges on ambdós es dediquen tota casta d'atencions.

Lolita no ha perdut el temps i per aclarir les trobades amb Jorge Juste ha declarat a la revista Hola que de moment entre ells només hi ha una bona amistat que acaba de començar i que als seus 40 anys no ha de donar explicacions a ningú del que fa amb la seva vida. O sigui que ni desmenteix ni confirma.

Ara blanc ara negre i és que no s'aclareixen Carmina Ordoñez i Ernesto Neira. Primer s'enfaden, després es reconcilien i apareixen enamoradíssims a les noces de Fran i Eugenia, es tornen a enfadar i ara celebren feliçment el primer aniversari de noces.

Hola treu en portada una família feliç: Antonio Banderas i Melanie Griffith en la seva llar de Califòrnia i amb els tres fills. Isabel Pantoja parla clar a Diez Minutos: «Carmen Ordóñez no m'ha de reclamar res».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.