algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 12.75°
12°

L'esperit de Guillem d'Efak, a l'Espai Mallorca

La biografia de Bartomeu Mestre sobre el cantat i poeta es presenta a Barcelona

105170
Guillem d'Efak, amb Núria Feliu i la seva dona en la nit de l'homenatge.

La figura de Guillem d'Efak reviurà dijous que ve a l'Espai Mallorca de Barcelona amb la presentació del llibre Balada de Guillem d'Efak, de Bartomeu Mestre.

L'escriptor Sebastià Alzamora, director de l'Espai, apuntava ahir que l'activitat s'ha volgut plantejar des de dos fronts «per intentar crear un ambient Guillem d'Efak».

«Per una banda, es presentarà el llibre, a les vuit del vespre, com una mena d'homenatge a Guillem d'Efak i com a promoció per donar a conèixer la seva biografia al públic català», va explicar.

D'altra banda, s'introduirà dins de la programació de l'Institut del Teatre de Barcelona l'espectacle Poeta en bicicleta, una adaptació de texts de Guillem d'Efak de la companyia manacorina Gom Teatre que estrenarà a la sala La Cuina de l'Institut el mateix dia a les nou del vespre. L'obra es mantindrà en cartell fins dia 22, i és l'inici de tota una iniciativa de l'Espai Mallorca per exportar les arts escèniques de les Illes a la Península.

La presentació serà a càrrec del rector de la Universitat Catalana d'Estiu, Miquel Porter-Moix, tot un expert en la nova cançó, de l'escriptor i columnista del diari Avui Josep Maria Espinàs i del bateria d'Els Pets, Joan Reig, que encara ha de confirmar l'assistència a causa de múltiples compromisos.

Bon viatge

A final de l'any passat va veure la llum «Balada d'en Guillem d'Efak». L'autor, Bartomeu Mestre, va explicar que es tractava d'una obra amb «ànima musical» i en la qual es mostraven els aspectes més inèdits de l'apassionant vida del cantant i poeta. Ara, aquesta mateixa obra viatja a Barcelona per fascinar el seu públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.