cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Sanz, Carles, Camus i Céspedes

• Alejandro Sanz

Canta per a Centreamèrica El cantant espanyol Alejandro Sanz es presentà ahir per segon cop al públic veneçolà en un concert en el Poliedro de Caracas a favor de la reconstrucció de Centreamèrica, devastada per l'huracà Mitch. «No hi ha res per agrair, som jo qui dóna les gràcies perquè se m'ha permès ser una mica millor, una mica més humà», va dir el cantant espanyol el dia abans del concert. Sanz va dirigir les seves paraules als ambaixadors de Nicaragua, El Salvador i Hondures que coordinen la recol·lecció d'ajuda humanitària a Veneçuela per a Centreamèrica. AFP.

• Príncep Carles

Ja és a Internet El príncep Carles d'Anglaterra ja té el seu lloc a Internet i convida els cibernautes que li enviïn missatges i comentaris. La vida del príncep, que fa 50 anys aquesta setmana, és descrita detalladament en 354 pàgines amb 250 fotografies. L'adreça és www.princeofwales.gov.uk. Diana, la seva difunta dona, només té una nota breu en la secció corresponent a història, i la seva amant des de fa de 25 anys, Camilla, compta també amb una sola menció. REUTERS.

• Mario Camus

Afronta el final de «La ciutat dels prodigis» El director de cinema Mario Camus afronta les dues darreres setmanes de rodatge de la pel·lícula La ciutat dels prodigis, basada en la novel·la homònima d'Eduardo Mendoza i amb un repartiment encapçalat per Emma Suárez, Olivier Martínez i el cantant Loquillo. L'equip de Camus està rodant aquesta setmana al laberint d'Horta una de les darreres seqüències del film, prèvia al desenllaç final. »Es tracta de l'encontre dels dos protagonistes en una seqüència molt llarga, una mica fantàstica i que suposa algunes dificultats de rodatge», va dir el director Mario Camus. EFE.

• Francisco Céspedes

Gira espanyola El cantant cubà Francisco Céspedes pretén «tornar l'estima que a Espanya han donat a les meves cançons» amb la gira d'11 concerts que ahir vespre va començar a Sevilla. Céspedes ha guanyat el premi Ondas al millor artista revelació de l'any. Dia 21 el cantant actuarà a l'Auditòrium de Palma, on presentarà el darrer treball, Vida loca Fa un any ningú no sabia qui era Francisco Céspedes, però, ara, el músic s'ha convertit en tot un fenòmen. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.