algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Un any de «Mamasan»

Se celebra amb un concert el primer aniversari d'emissió d'aquest programa de Radioactivitat

El programa radiofònic Mamasan, que ocupa les ones de l'emissora Radioactivitat cada dijous a partir de les set de l'horabaixa, compleix aquests dies el primer aniversari. I ho volen celebrar amb un concert a tres bandes que es presenta d'allò més interessant.

El lloc triat és el Nagual de Gomila, on s'han donat cita aquest dissabte tres grups de l'escena mallorquina, els membres dels quals són bastant assidus al local del concert.

Per una banda actuaran Masa Sonora, el grup que quedà tercer en l'edició d'enguany del Pop-Rock. També hi seran A little cup of tea on the top of the fridge, que varen quedar finalistes al mateix certamen. Completa el cartell la formació Ithaqwa.

La cita és a partir de les onze del vespre i l'entrada del concert és gratuïta. El programa Mamasan és una porta oberta a diversos estils musicals que es desenvolupa al 105.5 de la FM. Els seus conductors completen aquesta oferta amb entrevistes en directe amb alguns dels grups que formen a hores d'ara el panorama musical de la nostra Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.