cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

L'Obra Cultural reté homenatge ahir a Albert Camus a l'Espai Mallorca

Els homenatges a la menorquinitat i mediterraneïtat de l'escriptor Albert Camus organitzats per l'OCB continuen. Els actes que varen començar en el decurs de la Nit de la Cultura del mes de desembre passat i que tingueren continuïtat en el Claustre de Sant Francesc de Palma aquest estiu, es traslladaren ahir fins a l'Espai Mallorca de Barcelona.

En aquest espai es va desenvolupar l'acte Camus, l'home revoltat, al qual participaren el sociòleg Joan Estyruch, el periodista Josep Pons Fraga, l'escriptor i traductor Joan Triadú i el president de l'Obra Cultural Balear, Antoni Mir.

Idèntics protagonistes centraran avui la taula rodona que es farà al Museu de Menorca a partir de la una i mitja del migdia. Als participants a l'acte d'ahir s'afegiran la historiadora menorquina Josefina Salord i el president del Consell Insular, Cristòfol Triay. Triay assegurà ahir que Camus voldria haver recuperat de l'oblit les arrels menorquines de la seva família i la memòria de la seva infantesa, per la qual cosa l'acte que avui es farà «serà una contribució popular i general dels menorquins a fer-li avinents els seus orígens, atesa l'ànsia de Camus mateix per copsar-los».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.