nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Breus

• Literatura

Camus Demà a les 20.00 hores i a l'Espai Mallorca de Barcelona es desenvoluparà un homenatge a Albert Camus que, sota el títol Camus, l'home revoltat, reunirà el sociòleg Joan Estruch, el periodista Josep Pons Fraga, l'escriptor i pedagog Joan Triadú i el president de l'OCB, Antoni Mir. L'homenatge es fa coincidir amb el 85è aniversari del seu naixement i en reconeixement a la menorquinitat i mediterraneïtat de l'escriptor i pensador. DdB.

Reconeixement Avui a les set i mitja de l'horabaixa, el president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, imposarà la creu de Sant Jordi als mallorquins Gabriel Janer Manila i Gregori Mir entre d'altres personalitats en un acte que tendrà com escenari el Palau Nacional de Montjuïc. DdB.

• Patrimoni

Gafsa El batle de Palma, Joan Fageda, presentà ahir Gafsa: una Medina de oasis en Túnez, un llibre que recull els treballs efectuats en els darrers cinc anys per tècnics de Palma i Alessandria (Itàlia) en aquesta urb de Tunísia per rehabilitar el seu centre antic, rehabilitació que s'inscriu en el programa Med-urbs que finança la Unió Europea i que té com objecte restaurar els nuclis urbans de diverses ciutats. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.