cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
19°

Jagger, Diana, Alonso i Aute

• Mick Jagger

Es cuida El Rolling Stone Mick Jagger, de 55 anys, s'ocupa «amb molta de cura» del manteniment del seu físic, però paral·lelament creu que «tenc sort en el pla genètic». Entrevistat pel diari parisenc Libération en ocasió de la sortida del nou disc dels Stones (No security), el cantant britànic atribueix la seva vitalitat a una vida d'estricta higiene. Segons diu, no té cap vici, sobretot quan és de gira. AFP.

• Diana de Gal·les

Alta velocitat L'automòbil Mercedes Benz en el qual viatjava la princesa Diana quan va morir a París el 31 d'agost del 1997, circulava «a un mínim de 118 quilòmetres per hora quan col·lidí sota el túnel que passa prop del pont de l'Alma, segons les conclusions llirades ahir per la gendarmeria al jutge d'instrucció Hervé Stéphan, segons es va saber de font relacionada amb l'expedient. EPR.

• Alicia Alonso

Homenatjada La ballarina cubana Alicia Alonso rebé ahir un homenatge pel 55 aniversari del seu debut en el personatge de la pagesa Giselle, un dels ballets que més fama i èxits li han proporcionat en la seva llarga carrera artística. Un bust amb la figura d'Alonso, que serà fos en bronze, li va ser lliurat a la ballarina i tindrà com a destinació final integrar les peces del primer Museu de la Dansa a Cuba. DdB.

• Aute

A Barcelona El cantautor, poeta i pintor filipí establert a Madrid Luis Eduardo Aute tancarà demà, en el Palau de la Música de Barcelona, la gira espanyola de presentació del seu darrer disc, Aire/Invisible, amb la qual està celebrant l'aniversari dels seus trenta anys en el món de la música. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.