algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Breus

• Torre Eiffel

Els treballadors, en vaga La torre Eiffel està tancada per una vaga del personal del servei de recepció dels visitants que va començar divendres passat, per reclamar uns doblers suplementaris, segons indicà la direcció de la Societat Nova d'Explotació de la Torre Eiffel (SNTE). La torre Eiffel dóna feina a unes 200 persones, de les quals les tres quartes parts treballen a la recepció. E.P.

• Copperfield

Arriba a Espanya Els trucs més sorprenents de David Copperfield, el mag nord-americà que ha fet desaparèixer l'estàtua de la Llibertat o l'Orient Express, entre d'altres coses, arriben aquesta setmana a Espanya per primera vegada, a Madrid i a Barcelona, on presentarà el seu nou espectacle, que du el seu nom. Durant dues hores, Copperfield sorprendrà el públic, que participarà activament a l'espectacle, mescla d'il·lusió, humor i tècnica, amb una selecció dels seus millors números de màgia, que ha duit ja per nombrosos països d'Amèrica, Àsia i Europa Occidental. EFE.

• Preysler

Perd la batalla amb la Cope El Tribunal Suprem ha absolt la cadena COPE i els periodistes Luis del Olmo i Jesús Pérez Mariñas d'indemnitzar econòmicament Isabel Preysler, esposa de l'exministre Miguel Boyer, que els va demandar per danyar el seu dret a l'honor i a la intimitat per parlar a la ràdio de les seves tècniques amatòries. La sentència de la Sala Civil estima el recurs de cassació presentat per la COPE i dóna per «caducada» la via civil d'aquest procés per haver transcorregut més de quatre anys dels fets. EFE.

• Príncep Carles

Continua estimant Diana El príncep Carles continua estimant la seva difunta esposa Diana, resa per ella cada nit i du sempre el seu anell de casat, segons afirma una controvertida biografia del príncep de Gal·les. El Daily Mail publicà ahir passatges d'aquest llibre en què s'afirma que Carles mai no va culpar la seva esposa del divorci i té fotografies de Diana a les seves diferents residències, fins i tot una en què du el seu vestit de novia. També recalca que Carles estava disposat a ajudar-la després de la seva separació el 1996 i que només volia que la princesa Diana fos feliç. E.P.

• Reina Sofia

Avui compleix 60 anys La reina celebrarà avui el seu seixantè aniversari amb un sopar en el qual, sense especials protocols, reunirà en el Palau de la Sarsuela les famílies reials d'Espanya i de Grècia, i diversos integrants de la família del rei. La reina, juntament amb el rei i el príncep d'Asturies, rebrà a la seva residència les seves filles, les infantes Elena i Cristina, els seus esposos i la comtessa de Barcelona, l'infanta Pilar i els ducs de Sòria. També està prevista l'assistència del rei Constantí i la seva esposa, juntament amb els seus dos fills Nicolau i Alèxia, i la princesa Irene. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.