algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Glenn es troba bé i la tripulació del 'Discovery' treballa més ràpid del previst

Aguirre i escolars parlaran demà amb Duque per videoconferència

John Glenn, de 77 anys, l'home més vell que ha viatjat a l'espai «es troba molt bé» i tota la tripulació del transbordador Discovery treballa més ràpid del previst, segons els responsables de la NASA.

Per la seva banda, l'espanyol Pedro Duque, juntament amb la japonesa Txiaki Mukai, preparen els aparells que seran utilitzats per fer alguns dels 83 experiments prevists durant aquest vol de nou dies.

Quan es complien les 24 hores de la seva entrada en òrbita per a la seva segona missió a l'espai, el senador d'Ohio «es troba molt bé» i «tota la tripulació està en forma», subratllà el director de les ciències de la vida a Johnson, el doctor Dave Williams.

Glenn «és feliç d'estar novament a l'espai» i «fa una feina fantàstica». Els set astronautes començaren a fer feina quan entraren en òrbita i «van avançats sobre el programa», assenyalà Williams. Divendres, els astronautes llançaren a l'espai un petit satèl·lit experimental de comunicacions creat per estudiants, el Pansat.

D'altra banda, la ministra d'Educació i Cultura, Esperanza Aguirre, conversarà demà amb l'astronauta espanyol Pedro Duque, que es troba en la nau Discovery, a través d'una videoconferència, segons va informar ahir el Govern. Des del palau de la Moncloa Aguirre i els escolars connectaran amb el Discovery a primera hora del capvespre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.