algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Irons, Glen, Iglesias i altres

• Jeremy Irons

A la Mostra L'actor anglès va inaugurar dijous una Mostra del Mediterrani que ahir va encetar el Congrés Internacional de Música de Cinema en els cines Martí de València. Els autors han coincidit a destacar els valors creatius de la música de cinema a Espanya que, al seu judici, es troba en un moment esplèndid. Els compositors assenyalen que la situació de la música de cinema a Espanya està molt millor que a Itàlia, i és comparable a la que s'està fent a Amèrica i a la resta del món. Els compositors espanyols estan entre els més sol·licitats del món "afegiren" i entre ells destaca José Nieto, al qual se li ha donat el premi al Millor Autor de Bandes de Música 1998 per la seva trajectòria. EFE.

• Johnn Glenn

Lleva protagonisme a astronautes La presència del veterà John Glenn, que als 77 anys torna a l'espai amb el Discovery, roba protagonisme als seus joves companys de viatge i, fins i tot, a molts dels experiments que duen en cartera. Segons varen comentar, aquest protagonisme ha arribat a preocupar el mateix John Glenn. DdB.

• Julio Iglesias

Sempre amb el PP Julio Iglesias va declarar ahir que continuarà donant suport al PP, encara que no va voler comentar si Espanya va o no va bé amb Aznar a la Presidència del Govern. «Això "va dir" ho diran els ciutadans en les urnes». De tota manera, va fer palesa la seva gran estima per Felipe González, «un polític excepcional», va dir. EFE.

• Kate Winslet

Noces a la vista L'actriu Kate Winslett, la bella estrella britànica de la taquillera pel·lícula Titanic, va anunciar ahir que pensa casar-se amb el poc conegut assistent de director Jim Jim Threapleton. Winslett, de 23 anys, va conèixer Threapleton, de 24, mentre filmava el 1997 la pel·lícula Hideous Kinky, que s'estrenarà l'any que ve. «Quan un sap (que està enamorada), ho sap: això és el que m'han dit tota la vida i ara ho sé», va dir Winslett. REUTERS.

• Geri Spice

Signa contracte milionari Quatre mesos després de separar-se de les Spice Girls, Geri Halliwell ha signat per dos milions de lliures (480 milions de pessetes) amb Chrysalis Records, segons indicava ahir el diari The Sun. Halliwell, l'anomenada Ginger quan integrava el quintent vocal femení, publicarà tres discs en virtut d'aquest contracte que serà anunciat la setmana que ve. La cantant es va separar el juny passat de les Spice Girls, que graven amb Virgin Records. AFP.

• Lauren Bacall

Filma amb Douglas Lauren Bacall coprotagonitzarà amb Kirk Douglas i Dan Aykroyd la pel·lícula Sundowning, que es començarà a rodar a l'estat de Nevada dia 2 de novembre, segons el diari especialitzat Daily Variety. Aquest drama sobre un veterà boxador professionat que, amb el seu fill i nét, cerca uns misteriosos diamants, és la primera reunió cinematogràfica de Bacall i Douglas des de A man with a Horn, de 1950. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.