algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Oró: «Hi ha un centenar de civilitzacions d'avançada tecnologia a la Via Làctia»

El científic català Joan Oró manifestà que a la «Via Làctia hi ha un centenar de civilitzacions amb tecnologia avançada i amb capacitat i desig de comunicar-se amb altres planetes», a l'obertura ahir a la seu a València de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo del seminari L'origen de la vida, a la Terra i a altres planetes?.

Oró manifestà que manté una postura intermèdia entre les hipòtesis del doctor Frank Brake, que assegura que a la Via Làctia hi ha 100.000 civilitzacions amb tecnologia avançada i la del doctor E. Mayre, qui afirma que el procés de vida a la Terra és irrepetible. Afegí, tot i això, que «de res serveix que existeixin a la Via Làctia un centenar de civilitzacions amb tecnologia avançada si no ens és possible comunicar-nos amb ells, ja que es troben a planetes molt llunyans, separats de nosaltres per distàncies que superen els 50.000 anys llum».

Segons Oró, existeixen planetes o satèl·lits, on les condicions ambientals poden haver estat, o són actualment propícies per a l'origen de la vida, com per exemple, Mart.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.