nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Personatges

• Ricky Martin

«La fama em fa por»
Els fans espanyols de Ricky Martin estan de sort. El cantant de Puerto Rico ha anunciat que molt probablement vindrà a l'Estat espanyol el mes de novembre per fer alguns concerts i que la gira començarà a final de primavera. «La gent s'estranyarà perquè és a principi d'hivern, però per què no», assenyalà en una roda de premsa posterior al lliurament del sisè disc de platí per la venda de 600.000 discs al nostre país del seu darrer treball Vuelve. L'artista volgué destacar que Espaya ha estat el seu «trampolí per a la resta dels països europeus i fins i tot per a la resta del món». Martin, que du 14 dels seus 26 anys en el món de la música, digué que l'anterior gira fou molt interessant per a la seva carrera: «Hi ha el Ricky Martin d'abans de la gira per Espanya, i el de després».EPR.

• Príncep Enric

Fa catorze anys
El fill petit del príncep Carles d'Anglaterra i de la princesa Diana, Enric, féu ahir 14 anys i passà el seu aniversari en el prestigiós internat d'Eton, on estudia, amb el seu germà, el príncep Guillem. Enric va tenir una jornada normal al col·legi i esperarà el cap de setmana per celebrar l'esdeveniment acompanyat de la seva família a Highgrove, una de les residències del príncep de Gal·les. Un portaveu de la família indicà que Enric passaria el dia «totalment en privat». Per la seva banda, la padrina de l'al·lot, la reina Isabel II, farà aquesta setmana una visita a Brunei on es reunirà amb el sultà, un dels homes més rics del món, però també amb les persones «normals», segons Buckingham Palace. La reina també es desplaçarà a Malàisia per clausurar els Jocs de la Commonwealth. AFP.

• Ornella Mutti

Sense ofertes
L'actriu italiana Ornella Mutti, protagonista de la pel·lícula de Vicente Aranda El amante bilingüe, digué ahir que no roda més a Espanya perquè no té ofertes i assegurà que «si el projecte fos bo» estaria «feliç» de treballar amb qualsevol director. Mutti, que apadrinà la presentació del champagne rosat més car del món, afegí que és «una llàstima» que no la cridin, perquè sap que a Espanya «hi ha directors molt bons», tot i que no va voler donar cap nom en concret, malgrat la insistència dels periodistes. L'actriu italiana, que és padrina als 43 anys, explicà que ara mateix la seva carrera se centra a França, ja que és allà on té ofertes que l'interessen. Mutti es describí com una «dona enamorada, gràcies», i afirmà que es troba en un moment «ple i bell».EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.