algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Breus

• Patrimoni

Castell d'Eivissa
El ministeri d'Educació i Cultura (MEC) decidirà abans que acabi setembre si participa en la rehabilitació del Castell d'Eivissa, segons va avançar ahir el responsable de Cultura del Consell Insular, Joan Marí Tur. Està previst que en els propers dies es desplaci a Eivissa el director general de Belles Arts, Benigno Pendàs, per comunicar al Consell la decisió del MEC. Marí Tur va dir que, si el MEC opta per no participar i, per tant, no es du a terme el projecte de creació d'un museu arqueològic, «el Consell té altres solucions com la ubicació del conservatori o de l'escola de turisme. Les obres continuaran i el projecte es realitzarà igualment.EFE.

• Fires

Brocanters i galeristes
La localitat de Felanitx acollirà des del 19 de setembre i fins al 27, la primera edició de la Fira de Brocanters i Galeristes de Felanitx, on participaran uns quaranta expositors procedents d'Aragó, Galícia, Madrid, Catalunya, País Basc, València i Mallorca. La mostra està organitzada per l'empresa de serveis Llobregat Lúdics. Josep M. Camps, director de l'empresa, comentà que «visitarem 10 poblacions de l'Illa i triàrem Felanitx, primerament per les facilitats aportades per l'Ajuntament i perquè diferents estudis de mercat ens han indicat que aquesta població està en alça, en un moment òptim i que el pavelló cobert és el marc idoni». GORI VICENS.

• Cursos

Gravat-fotogravat
Fins al dia devuit es desenvolupa als tallers de la Fundació Pilar i Joan a Mallorca un curs de gravat-fotogravat. Dirigit per Jesús Pastor, el taller planteja el tema de la incorporació de la imatge fotogràfica (fotografia-imatge impresa) elaborada com a gravat calcogràfic amb vista a la seva possible modificació a través de processos electrogràfics, calcogràfics i de la mateixa estampació. Jesús Pastor és gravador, professor titular de la Facultat de Belles Arts de Pontevedra i Premi Nacional de Gravat 1997. DdB.

• Llibres

Anaya en venda
La família de Germán Sánchez Ruipérez, que posseeix el 64% de les accions d'Anaya, va comunicar al Consell d'Administració d'aquest grup editorial que ha rebut una oferta de compra per part de la companyia francesa Havas. Especialitzada en temes educatius i àmpliament representada en el sector multimèdia, Anaya va tenir un benefici net de 1.408 milions de pessetes en l'exercici 1997-98. Havas és el primer grup de comunicació francès, amb una facturació de 51.700 milions de francs.EFE.

• Exposicions

Richard Lindner
Un total de 46 obres "29 olis i 14 aquarel·les" de Richard Lindner integren la mostra que s'inaugurarà el dos d'octubre a la Fundació Joan March de Madrid. És la primera que es pot contemplar a Espanya una retrospectiva d'aquest artista considerat com un solitari difícilment classificable en un estil concret. Tot i que gran part de la seva obra es va donar a conèixer en l'època del pop-art, Richard Lindner no formà part d'aquest moviment. La seva mirada s'incrusta en el present amb la cansada consciència d'un home que només pot viure l'actualitat tenint com a fons la història. . DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.