nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Personatges

• Steven Spielbeg

En un camp de concentració
El director de cinema nord-americà Steven Spielberg es va mostrar ahir «molt emocionat» després de visitar l'antic camp de concentració de Sachsenhausen (est d'Alemanya). Spielberg visità l'edifici que va servir de presó i les dues «barraques jueves» del camp, destruïts per un incendi el 1992. Des del 1997, el camp alberga un monument a l'holocaust.AFP.

• Polanski

Rodarà a Toledo
El director de cinema Roman Polanski continuarà a partir de dimarts, quan arriba a Toledo, el rodatge de la seva nova pel·lícula, La novena porta, basada en el novel·la El club Dumas, d'Arturo Pérez Reverte, i el rodatge de la qual es va iniciar a París el passat mes de juny. Segons va dir Rafael Luna, responsable de premsa del rodatge, el nou film del director francès tindrà com a protagonista principal l'actor nord-americà Johnny Depp, que serà a Toledo entre el 15 i el 17 d'aquest mes. El barri antic de Toledo servirà d'escenari per al desenvolupament del paisatge en el qual Lucas Corso (Johnny Depp) cerca els germans Ceniza, propietaris d'una impremta, als quals consulta sobre l'autenticitat d'uns llibres. La pel·lícula pretén ser molt fidel a l'estil d'Arturo Pérez Reverte. EFE.

• Richard Branson

La IV volta amb globus
El milionari britànic Richard Branson (a la foto de l'esquerra) va dir ahir que abans que finalitzi l'any, o a inicis del que ve, realitzarà el seu quart intent per fer la volta al món en globus, després del fracàs del nord-americà Steve Fossett. «Esperam que es produeixi abans que finalitzi l'any, ja que les condicions meteorològiques òptimes es produeixen entre mitjan novembre i mitjan febrer», va dir la portaveu Jackie McQuillan. L'amo de la poderosa firma britànica Virgin ha de revelar els detalls del seu projecte durant una roda de premsa que tindrà lloc avui a Londres. El multimilionari britànic, un vertader aventurer, que va estar a punt de morir el 1987 en les aigües gelades de la mar d'Irlanda, ha intentat tres vegades infructuosament fer la volta al món en globus. REUTERS.

• Keiko

Torna a Islàndia
Islàndia es disposa a rebre avui l'orca Keiko, estrella dels films Willy, que acabarà els seus dies en el fiord islandès on va néixer. Keiko, que pesa prop de cinc tones i fa dos anys que està «jubilada» en un estany de Newport especialment preparat per a ella, serà traslladada fins a Islàndia en un avió militar nord-americà en el qual s'ha instal·lat una «piscina».AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.