algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Breus

• Guardons

Premis Nacionals de Cultura
L'escriptor Miquel Martí i Pol, el director de cinema Josep Bigas Luna i el periodista Carles Sentís han estat els guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura 1998, que atorga la Generalitat de Catalunya, en les modalitats de Literatura, Cinema i Audiovisual i Periodisme, respectivament. El premi Nacional de Literatura ha estat concedit a Martí i Pol per l'obra Llibre de les solituds. El jurat n'ha destacat «la qualitat dels poemes que l'han portat a convertir-se en un dels poetes més rellevants de la literatura catalana actual». Els guardons de les altres modalitats es varen donar a conèixer el més de juny: Joan Brossa (teatre), Anna Ricci (música), Maria Rovira (dansa), Leopold Pomes (arts plàstiques), Joan Rodon (patrimoni cultural), l'edició en català d'El Periódico (foment de l'ús de la llengua catalana) i Solc (cultura popular). Els premis seran lliurats el 20 de setembre en un acte que se celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya presidit per Jordi Pujol, president de la Generalitat. EPR.

• Història

Banyalbufar
Ahir, a les 20 hores, a la plaça de la Vila de Banyalbufar es va presentar el llibre Banyalbufar i la seva història. La presentació va anar a càrrec del doctor i professor del departament d'història contemporània de la UIB Sebastià Serra. DdB.

• Exposicions

Elisenda Pipó
Divendres que ve, Elisenda Pipó inaugurarà una exposició a la galeria Els Cavallets de sa Pobla. En aquesta ocasió, l'escultora i ceramista ha preparat el seu particular homenatge als homes i les dones de sa Pobla amb una mostra que té com a element central el treball del camp. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.