nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Literatura

Torrente Ballester
L'estat de salut de l'escriptor Gonzalo Torrente Ballester ha empitjorat des d'ahir per una infecció en els bronquis que ha aguditzat els símptomes d'insuficiència cardíaca. El cap del Servei de Cardiologia del l'hospital Clínic Universitari de Salamanca, on roman ingressat l'escriptor, afegí que les constants vitals de Torrente són «estables» i que «no ha de menester ajuda especial per a la funció respiratòria». El pronòstic del pacient és «més reservat, fins que no es conegui la resposta de la infecció respiratòria». L'equip mèdic que l'atén explicà que aquestes infeccions són normals en persones de la seva edat. EFE.

Set llibres
L'editorial Debat posarà a la venda dia 16 de setembre la col·lecció 7 llibres per entendre el segle XX, «una selecció d'obres clau per entendre els canvis de mentalitat entre els segles XIX i XX i les idees dels últims cent anys». Els llibres, que es vendran al preu de 995 pessetes, són La metamorfosi, de Kafka; L'origen de les espècies, de Darwin; Sobre la teoria de la relativitat, d'Einstein; Manifest Comunista, de Marx i Engels; L'Anticrist, de Nietzsche; Esquema de la psicoanàlisi, de Freud, i Vindicació dels drets de la dona, de Wollstonecraft. EPR.

• Cursos

Galeries per al XIX
Del 14 al 18 de setembre se celebrarà en el parc firal Joan Carles I la tercera edició dels cursos Galeries d'art per al segle XXI, el programa de la qual se centrarà en La imatge i l'obra fotogràfica a la galeria. El curs està dirigit per Gerardo Kurtz, especialista independent en el camp de la conservació i la gestió d'arxius fotogràfics i autor de treballs com la Guia inventari dels fons fotogràfics de la Biblioteca Nacional. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.