algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El grup Fool's Kin presenta el seu treball de rock dur a la Sonotone

La intenció del grup és promocionar-se més endavant a nivell internacional

Hard Rock. Rock dur per definir una mescla d'influències de cada un dels seus components, cada un dels quals aporta el seu estil ja sigui rock progressiu, clàssic, simfònic, funky. Tot això és Fool's King, un grup integrat per José Sánchez, Miko, Tolo Grimalt, M.Jordà i la darrera incorporació de Pedro González. El conjunt, que va néixer fa més d'un any, presenta demà el seu primer compacte titulat This blue machine a la sala Sonotone a partir de les 22'30 hores del vespre.

This blue machine integra quatre cançons en anglès. «El tipus de rock que feim no és urbà, sinó anglosaxó. A més com que jo som de Finlàndia sempre havia cantant amb anglès. També tenim la intenció de sortir fora d'Espanya i l'anglès és més internacional», afirmava Miko, el cantant del grup.

Aquest CD és la carta de presentació del grup. «Només hem gravat quatre cançons per donar-nos a conèixer. Ha estat autofinançat. El punt de partida és demà a la sala Sonotone. Serà la primera actuació en directe des que ha sortit el compacte i volem promocionar-lo».

Fool's Kin considera la música com un vehicle d'expressió: «tots sentim i això ho transmetem a través de les cançons. En les nostres lletres hi ha de tot, i una visió del món actual, del que passa dia a dia, amors i desamors, humor».

Ells es defineixen a si mateixos com una tribu de fool's (bojos) i d'aquí que decidissin batiar el grup d'aquesta manera. La seva intenció és projectar-se cap a fora de Mallorca, i més endavant volen promocionar-se a nivell internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.