cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Palma programa 12 pel·lícules al Cinema a la Fresca, només dues d'elles en català

217231

L'Ajuntament de Palma projectarà 12 pel·lícules als parcs de la Feixina i les Estacions durant el cicle 'Cinema a la Fresca 2023', que se celebrarà tots els dilluns, dimarts i dimecres del mes d'agost a partir del dia 7. Cort destaca que és la primera vegada que el cicle es fa en aquests dos espais de Palma, abans es feien a les Voltes.

En el torn de presentació del cicle, el tinent de batle de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Javier Bonet, ha explicat que aquest esdeveniment cultural «està vinculat a la història de la ciutat des de l'any 1987» i que s'ha intentat aconseguir una «programació d'excel·lència, qualitat i diversitat per arribar a un ampli ventall d'espectadors». No obstant això, entre aquesta «diversitat» que destaca el responsable de Cultura, ens trobam que només dues de les pel·lícules -les infantils Minions: L'origen de Gru i El Rei Cérvol- es projectaran en la llengua pròpia de la ciutat. A més, les que són en anglès, francès i japonès les projectaran subtitulades en castellà.

El responsable de Cultura ha indicat que, amb el canvi d'ubicacions, es preveu que es dupliqui l'assistència d'espectadors, que el 2022 va ser de 7.000, i en aquesta edició es preveuen entre 12.000 i 14.000 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa 12 mesos
Cojonudo...
Valoració:-2menosmas
Per Rosa, fa 12 mesos
Si volem salvar una llengua com el català, HA de ser al revés.
Valoració:10menosmas
Per Toni, fa 12 mesos
Idò l'any que ve, en comptes de dues, en serà sols una i, l'altre, cap. És el que té la "imposición del catalán".
Valoració:10menosmas
Per Fet i fet, fa 12 mesos
Si no ho record malament, el dBalears ja va denunciar el mateix quan governaven els progres.
Valoració:11menosmas
Per Un vianant, fa 12 mesos
Mira que bé, el fatxa del digital podrà anar al cinema a la fresca a veure totes les pel.lis en castellano. Quina sort que tendrà, que si no hi hagués pogut anar ! Les orelles s'haurien ofés amb tant de català. Quin alleugiment ......
Valoració:13menosmas
Per Menos es mas, fa 12 mesos
Antes era al revés
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente