algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

'Desmuntant el cinema', una activitat dedicada al cinema i al col·lectiu LGTBIQ+, aquest dissabte a Palma

197687
14/04/2022 Cartel de 'Desmuntant el cine'.. El proyecto 'Jóvenes, cine y futuro: jóvenes programadores', financiado por la Conselleria de Fondos Europeos, Universidad y Cultura, ha programado para este sábado 'Desmuntant el cine', una actividad dedicada al cine y al colectivo LGTBIQ+. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CAIB | CAIB

El projecte 'Joves, cinema i futur: joves programadors', finançat per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, ha programat per a aquest dissabte 'Desmuntant el cinema', una activitat dedicada al cinema i al col·lectiu LGTBIQ+.

L'activitat ha estat organitzada per un grup de joves de Palma per a dedicar un esdeveniment al col·lectiu LGTBIQ+ i visibilitzar les accions artístiques relacionades amb aquesta comunitat.

Segons ha informat la Conselleria de Fons Europeus, la finalitat principal d'aquesta acció és obrir una nova finestra a l'art LGTBIQ+, crear un espai segur per a l'anàlisi i la reflexió i donar veu als joves d'aquest col·lectiu.

Està prevista la projecció de la pel·lícula 'Pride', a les 19.30 hores, en CineCiutat per 3 euros, amb col·loquis i xerrades. També s'ha organitzat l'exposició 'Un viatge de descobriment' al Casal de Barri de s'Escorxador i concerts gratuïts en s'Escorxador, de 17.00 a 19.30 hores.

'Joves, cinema i futur: joves programadors' té com a objectiu la creació d'espais de llibertat creativa per a joves interessats en la cultura audiovisual i el cinema. A través d'aquest programa, els joves tenen veu en el sector cultural i treballen propostes viables que afegeixin diversitat a l'oferta cultural.

La primera activitat d'aquest projecte va ser 'Dones per morir-se, la visió femenina del terror', una jornada organitzada per estudiants del grau superior de Realització del CEF Mallorca i que va incloure conferències, podcast, projeccions i col·loquis sobre la dona al cinema de terror.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.