algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Cel tapat a totes les Balears

Situació prevista a les Illes: A partir d'avui tindrem un canvi de temps, amb l'arribada d'una pertorbació atlàntica, que quedarà estancada al litoral sud-est peninsular fins al cap de setmana. A partir del capvespre les precipitacions podran descarregar, de manera intermitent, a qualsevol punt i localment seran moderades, sobretot a les Pitiüses.
Menorca: Al matí hi haurà cel mig ennigulat, amb alguns estrats baixos que deixaran el cel molt ennigulat. A partir de migdia les nigulades es faran més compactes i no es descarten pluges i ruixats dèbils. Les temperatures seran semblants a les d'ahir.
Serra de Tramuntana: hi haurà cel entre molt ennigulat i tapat en general, amb niguls més compactes durant la segona part del dia. A partir del capvespre s'esperen pluges i ruixats, en general dèbils, més probables al sud. Les temperatures no experimentaran gaires canvis.
Llevant: Al matí hi haurà cel entre mig i molt ennigulat, amb predomini dels niguls estratificats. A partir del capvespre les nigulades es faran més compactes i són probables ruixats dèbils. L'ambient continuarà prou suau amb no gaire contrast tèrmic.
Migjorn: hi haurà cels molt ennigulats i no es poden descartar algunes precipitacions dèbils, especialment a partir del capvespre. Temperatures sense canvis importants.
Pla: hi haurà cel entre ennigulat i molt ennigulat en conjunt. A partir del capvespre són probables pluges dèbils. Les temperatures diürnes experimentaran un lleuger descens i les nocturnes es mantindran estables.
Raiguer: hi haurà cel entre molt ennigulat i tapat amb predomini dels niguls prims i mitjans. A partir del capvespre no es descarten algunes pluges dèbils. Les temperatures en conjunt seran semblants a les d'ahir.
Palma: hi haurà probabilitat de pluges i ruixats dèbils a partir del capvespre. Les temperatures màximes baixaran lleugerament, tot i que l'ambient continuarà poc fred per a l'època.
Eivissa i Formentera: hi haurà cel entre mig i molt tapat en general, amb niguls més abundants durant la segona part del dia. S'esperen precipitacions dèbils que al vespre poden ser puntualment d'intensitat moderada. Temperatures sense canvis o en lleuger descens.

Estat de la mar: hi bufaran vents entre fluixos i moderats de component est. La mar tindrà entre marejol i àrees de maror.

Demà: el cel serà entre molt ennigulat i tapat. S'esperen pluges i ruixats moderats i puntualment forts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.