algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Augment de la nigulositat alt

Situació prevista a les Illes: Durant la jornada d'avui dilluns s'inicia un lleuger canvi en les condicions meteorològiques cap a una relativa inestabilitat. Encara així, l'estabilitat començarà marcant la situació meteorològica a les Illes Balears. L'anticicló que durant aquests dies ha afectat el territori peninsular es manté centrat sobre les Illes Britàniques, de manera que encara s'estén fins al vessant cantàbric i part del Nord peninsular. En la resta de la Península i la Mediterrània occidental s'observa una situació poc definida, gairebé de pantà baromètric. En nivells alts de la troposfera la setmana s'inicia amb una situació d'estabilitat sobre les costes mediterrànies, que anirà canviant així com avanci la jornada amb l'rribada d'un embossament d'aire relativament fred en altura que s'ubicarà sobre el Sud-oest peninsular i el golf de Cadis.
Menorca: Hi haurà cels poc ennigulats i augmentaran a intervals de niguls alts. Les temperatures no experimentaran canvis i els vents bufaran del nord, de fluixos a moderats. br>Serra de tramuntana: hi haurà molta bonança amb cel clar i ambient assolellat. Les temperatures màximes pujaran lleugerament i les mínimes no experimentaran canvis.
Llevant: hi dominarà el cel poc ennigulat en conjunt. Les temperatures experimentaran un lleuger augment.
Migjorn: hi haurà molta bonança amb domini del sol i el cel clar. Temperatures màximes en lleuger augment i mínimes sense canvis.
Es Pla: hi haurà cel estirat arreu. Les temperatures continuaran pujant, sobretot durant el dia.
Es Raiguer: hi haurà cel poc ennigulat en conjunt, tot i que a la part central del dia podran créixer alguns niguls de bon temps. Les temperatures seran una mica més càlides que les d'ahir.
Palma: Hi haurà cel poc ennigulats que augmentarà a intervals de núvols alts. Les temperatures es mantindran estables i els vents bufaran de component est fluixos amb brises.
Eivissa i Formentera: Hi haurà cel poc ennigulats que tendiran a intervals de núvols alts. Les temperatures no experimentaran canvis significatius i els vents bufaran de component est fluixos amb brises.

Estat de la mar: Al nord, vent que bufarà del nord, de fluix a moderat, i a la resta bufarà de component est fluix. La visibilitat horitzontal serà entre regular i bona. La temperatura de l'aigua a la nostra costa es mantindrà entorn als 24 graus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.