muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

Temps estirat

Situació prevista a les Illes: Les altes pressions dominen l'escena sinòptica a bona part del continent europeu. Hi ha un anticicló superficial de 1.025 mb ubicat al sud de la mar bàltica que estén els seu radi d'acció pel centre i el nord d'Europa. La situació a la conca mediterrània és de pantà baromètric sense isòbares i amb pressions lleugerament superiors a les normals. En alçada s'observa una depressió sobre Itàlia i un anticicló a la península escandinava. Hi haurà ambient suau i estable a tot l'arxipèlag.
Menorca: hi haurà ambient anticiclònic amb absència de nigulositat i de vent. Les temperatures seran suaus.
Serra de Tramuntana: hi dominarà el cel assolellat. Les temperatures no experimentaran canvis o seran una mica més altes.
Llevant: hi tornarà a lluir un bon sol. L'ambient serà prou suau amb temperatures de 27 graus.
Migjorn: hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatures com les d'ahir.
Es Pla: hi haurà cel radiant. Les temperatures seran si fa no fa com ahir.
Es Raiguer: hi haurà temps estirat i anticiclònic. L'ambient durant el dia serà càlid amb temperatures de més de 27 graus.
Palma: Hi lluirà un bon sol durant bona part de la jornada. Temperatures sense canvis importants.
Eivissa i Formentera: hi haurà molta bonança amb ambient assolellat i amb absència de precipitacions. Les temperatures seran prou suaus.
Estat de la mar: A Menorca hi bufarà vent fluix, de ponent, i a la resta hi bufarà fluix variable amb brises a Mallorca. La mar tindrà arrissada i àrees de marejol a bona part del litoral. La visibilitat horitzontal serà de regular a bona. La temperatura de l'aigua a la nostra costa anirà dels 23 als 24 graus.
Demà: El cel s'anirà ennigulant a mesura que avanci el dia. L'ambient s'aguantarà prou suau. Dissabte: El pas d'un front no gaire actiu deixarà el cel ennigulats a tot l'Arxipèlag. Les temperatures no experimentaran canvis significatius.
Diumenge: El temps serà insegur amb pas de niguls i amb alguns ruixats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.