nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Tempesta mediterrània

Situació prevista a les Illes. Una activa pertorbació mediterrània afectarà tot l'Arxipèlag amb una forta tempesta de vent i d'aigua.

Menorca: hi cauran ruixats acompanyats de tempesta localment forts o molt forts. Les temperatures experimentaran un moderat descens. Serra de Tramuntana: hi cauran ruixats i tempestes forts o molt forts amb quantitats que poden acumular fins a 30 mm en una hora. Temperatures en clar descens. Llevant: hi haurà cel molt ennigulat amb ruixats acompanyats de tempesta localment forts o molt forts. Les temperatures seran bastant més baixes que ahir. Migjorn: hi haurà ambient molt inestable amb tempestes localment molt fortes. Temperatures en lleuger a moderat descens. Pla: hi cauran ruixats i tempestes localment molt forts. Temperatures notablement més baixes que les d'ahir. Raiguer: hi haurà cel molt ennigulat durant tot el dia amb ruixats i amb tempestes puntualment intensos. Temperatures en notable descens. Palma: hi haurà una forta tempesta de vent i d'aigua. Les temperatures experimentaran un clar descens. Eivissa i Formentera: hi haurà cels ennigulats amb ruixats i amb tempestes localment forts. Temperatures en descens.

Estat de la mar: hi bufaran vents entre moderats i forts, de llebeig, que canviaran a forts, de tramuntana. La mar tindrà forta maror amb àrees de maregassa al nord. Riscs de caps de fibló mar endins que ocasionalment podrien arribar a fregar punts del litoral. La visibilitat horitzontal estarà reduïda per aiguats. La temperatura de l'aigua a la nostra costa es mantindrà al voltant dels 24 graus.

Demà: els cels es mantindran variables durant bona part de la jornada amb probabilitat de ruixats en qualsevol punt. L'ambient serà fresc, gairebé de tardor.

Dilluns: la retirada de la pertorbació cap a l'est provocarà una millora de les condicions atmosfèriques a tot l'Arxipèlag.

TEMPERATURES

Palma27'019'3
Eivissa27'220'0
Maó26'820'5
Lluc28'509'3
Sant Llorenç29'215'2

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.