algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Pluja capvespral

El pas d'una línia d'inestabilitat provocarà cel molt nigulós i pluges arreu de les Illes. Les quantitats de precipitació seran, en general, d'escàs valor. Malgrat el descens de les temperatures diürnes, l'ambient continuarà prou bascós.

Situació prevista a les Illes  

Menorca: hi haurà cel ennigulat i augmentarà a molt ennigulat, amb precipitacions dèbils a partir del capvespre que localment poden ser moderades i amb tempesta. Temperatura en lleuger descens i vent fluix, de migjorn, que girarà a ponent. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat i augmentarà a molt ennigulat, amb precipitacions dèbils a partir del capvespre que localment poden ser moderades i amb tempesta. Lleuger descens tèrmic i vent fluix, de migjorn, que girarà a ponent.

Estat de la mar  

Marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal dolenta. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 23 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Ruixats i tempestes. Diumenge hi haurà intervals de niguls amb ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta, més probables a Menorca i el nord de Mallorca. Temperatura una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de ponent i mestral. Dilluns hi haurà intervals de niguls, amb ruixats dèbils que poden ser localment moderats i amb tempesta. Temperatura estable.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'6 20'9
Aeroport 29'0 17'8
Eivissa 27'5 20'9
Maó 27'6 21'3
Sant Llorenç 29'1 19'1
Lluc 28'2 13'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.