algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Ambient sufocant

Hi ha altes pressions que afecten l'Atlàntic i bona part del continent europeu. La situació a la conca mediterrània és poc definida, gairebé de pantà baromètric. En alçària, el domini de les altes pressions subtropicals és absolut a tot el nostre ambient mediterrani.

Situació prevista a les Illes  

L'ambient serà sufocant, amb altes temperatures i elevats índexs d'humitat. Els valors màxims superaran els 30 graus a gran part de l'Arxipèlag. Basca intensa arran de mar. Menorca: durant la matinada hi haurà intervals de niguls i bromes, i tendirà al llarg del matí a poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i ven fluix, de llevant, amb intervals de brises costaneres. Mallorca i les Pitiüses: durant la matinada hi haurà intervals de niguls i bromes, i tendirà al llarg del matí a poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de llevant, amb intervals de brises costaneres durant les hores centrals del dia.

Estat de la mar  

Marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels 24 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Nits d'insomni. Dimarts predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de llevant, amb intervals de brises costaneres. Dimecres, hi haurà cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'9 21'1
Aeroport 31'1 17'7
Eivissa 28'4 21'2
Maó 30'3 21'2
Porreres 32'4 19'4
Lluc 30'9 14'4

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.