algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Millora relativa

El nord de l'Àfrica i el sud de la conca mediterrània estan ocupats per les pressions relativament baixes. En alçada s'observa la presència d'una borrasca situada al sud de Sardenya, acompanyada d'una embassada d'aire fred.

Situació prevista a les Illes.
Ambient nigulós arreu. Cauran pluges moderades durant el matí i al nord. Temperatura una mica més alta que ahir. Menorca: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges dèbils o localment moderades, més probables de matinada i el matí. Temperatura en lleuger augment i vent moderat, de llevant, que minvarà a fluix. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat, amb pluges, dèbils o localment moderades, més probables al nord de Mallorca i de matinada i el matí. Lleuger augment tèrmic i vent moderat, de llevant, que minvarà a fluix.

Estat de la mar.
Forta maror o maror. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta.

Tendència per als pròxims dies.
Vent allevantat. Diumenge de Pasqua hi haurà cel variable, amb possibilitat de precipitacions, més probables el vespre i al sud. Temperatura sense gaire canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Dilluns de Pasqua hi haurà cel ennigulat, amb precipitacions dèbils o moderades, més probables a Eivissa i al sud de Mallorca. Temperatura sense gaire canvis i vent entre fluix i moderat.

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'2 11'6 14'8
Aeroport 14'0 12'2 07'2
Eivissa 14'6 12'8 17'6
Maó 12'9 10'9 07'1
Porreres 13'0 11'4 28'6
Lluc 08'5 06'6 77'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.