algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Niguls i fresca

La posició de l'anticicló situat en terres escandinaves provoca un corrent d'aire molt fred d'origen àrtic cap a l'Europa més oriental. L'aire polar no ens afecta de moment. La situació a les Illes és anticiclònica. Tot i l'estabilitat atmosfèrica, els niguls i els vents del primer quadrant provocaran una certa sensació de fredor.

Situació prevista a les Illes.
Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger o moderat descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana, que l'horabaixa girarà a moderat, de gregal. Mallorca i les Pitiüses: cel mig ennigulat. Temperatura en lleuger o moderat descens i vent moderat, de gregal, al nord de Mallorca i entre fluix i moderat, de llevant i gregal, a la resta.

Estat de la mar.
Àrees de maror amb forta maror a Menorca i al nord de Mallorca. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 16 i els 17 graus.

Tendència per als pròxims dies.
Cel variable amb més niguls a mesura que avanci la setmana. Dilluns, hi haurà intervals de niguls. Temperatura una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de gregal, que a l'horabaixa tendirà a fluix i variable amb predomini del llevant i amb brises a Mallorca. Dimarts, hi haurà intervals de niguls. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, a Menorca i fluix, de llevant, a la resta.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 19'7 11'7
Aeroport 22'5 07'3
Eivissa 22'4 11'1
Maó 19'1 11'6
Sant Llorenç 21'4 09'4
Lluc 18'0 04'6

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.