algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Tronades d'estiu

A la superfície hi ha baixes pressions a Escandinàvia i Centreeuropa i altres pressions a l'Atlàntic. Les pressions a les Illes són lleugerament inferiors a les normals. En altitud s'observa un souc polar central al nord-est peninsular, acompanyat d'una massa d'aire fred.

Situació prevista a les Illes: L'aire fred provinent del nord i la massa d'aire temperada i humida de la Mediterrània provocaran inestabilitat lleugera i moderada a les Illes. Menorca: Hi haurà intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura en lleuger descens i vent fluix i variable amb predomini de la tramuntana. Mallorca: Hi haurà intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats que poden anar acompanyats de tempestes. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, i brises. Eivissa i Formentera: Hi haurà intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de tramuntana.

Estat de la mar: Maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 25 i 26 graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient fresc per a l'època.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 30'9 23'6
Aeroport 32'8 20'0
Eivissa 33'4 25'6
Maó 28'1 23'5
Sant Llorenç 30'0 21'7
Lluc 28'2 15'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.