algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

Manco calorós

En superfície una dorsal de l'anticicló de les Açores ocupa França i el nord de la península Ibèrica. Les borrasques del front polar corren per latituds elevades. Només apareix la coa d'un front fred fregant els Pirineus més orientals i la costa meridional de França. En altitud hi ha inestabilitat lleugera al nord de Catalunya i Pirineus.

Situació prevista a les Illes: Menorca: Hi haurà cel ennigulat amb bromes i amb niguls baixos, i tendirà a l'horabaixa a poc ennigulat. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fluix, de llebeig, que al matí girarà a entre fluix i moderat, de gregal. Mallorca: Hi haurà intervals nigulosos amb bromes i amb niguls baixos, i a l'horabaixa tendirà a cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fluix, de llebeig, que al matí girarà a entre fluix i moderat, de gregal. Eivissa i Formentera: Hi haurà intervals nigulosos amb bromes i amb niguls baixos, i a l'horabaixa tendirà a cel poc ennigulat. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de gregal.

Estat de la mar: Marejol a maror. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 24 i els 25 graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor moderada. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable o en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana, a Menorca.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 29'1 24'7
Aeroport 32'4 22'8
Eivissa 30'3 23'5
Maó 30'3 23'8
Sant Llorenç 32'3 22'1
Porreres 33'6 22'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.