nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Sol agostenc

Sobre la meitat oest de la península Ibèrica se situa una àrea de pressions relativament baixes, mentre que la situació a la Mediterrània i el sud d'Europa és gairebé de pantà baromètric. En altura, el domini de les altes subtropicals és absolut al nostre àmbit mediterrani.

Situació prevista a les Illes: Temps estable a tot l'Arxipèlag amb absència de nigulositat i de vent. Temperatures a l'alça. Menorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix variable amb brises. Mallorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura una mica més alta i vent fluix i variable amb marinades. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat o estirat. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de xaloc, amb brises.

Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la zona. Visibilitat horitzontal dolenta. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor sufocant. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns niguls alts a partir de l'horabaixa. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de xaloc, amb brises. Dissabte, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix i variable amb brises. Diumenge hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'9 20'5
Aeroport 30'2 15'0
Eivissa 29'0 20'0
Maó 29'2 18'9
Sant Llorenç 30'3 18'2

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.