algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Sol i embat

Les pressions són elevades a les Illes per la presència d'un anticicló centrat a l'oest de Bretanya. En altura, les altes subtropicals protegeixen l'atmosfera dels països costaners de la Mediterrània de les pertorbacions atlàntiques.

Situació prevista a les Illes: Sol i bon temps arreu de les Illes. Temperatura càlida, normal per l'època. Embat moderat a la badia de Palma. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb nigulositat de creixement diürn a l'interior i comarques de llevant. Temperatura estable i vent fluix, de llevant, amb brises. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant, amb brises.

Estat de la mar: A la costa nord maror que minvarà a marejol. A la resta àrees de marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-tres i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambien força càlid. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de llevant, amb brises. Dimarts, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de llevant, amb brises. Dimecres, sol i molta calor.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'6 22'6
Aeroport 30'6 19'6
Eivissa 28'5 23'0
Maó 27'6 22'0
Pollença 26'4 20'8
Lluc 29'8 17'0
Sant Llorenç 28'7 23'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.