algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Vent de gregal moderat

Un potent anticicló britanicoeuropeu en superfície i en altura i una àrea de pressions relativament baixes sobre el Sàhara occidental, amb el corresponent predomini de vents de llevant sobre la Península, caracteritzen la situació dinàmica en la jornada d'avui. Les Balears estan afectades per vents del nord-est, amb escàs recorregut mediterrani.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà al capvespre a cel poc ennigulat. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fort, de tramuntana, que minvarà i girarà durant el matí a gregal, moderat. Mallorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà al capvespre a cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de gregal. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls i tendirà al capvespre a cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de gregal. Estat de la mar: Forta maror que minvarà durant el dia a maror. Visibilitat horitzontal bona a regular.

Tendència per als pròxims dies: Assolellat i estable. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de ponent. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 21'9 12'3
Eivissa 22'9 12'3
Maó 16'5 08'8
Sant Llorenç 20'0 10'2

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.