cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Niguls abundants al Sud

En superfície, un potent anticicló de 1.032 mb centrat sobre Itàlia domina l'atmosfera de la Península i les Balears. Les pertorbacions del front polar desfilen per latituds molt altes. En altura, als 500 mb, el sud-oest del continent europeu es troba ocupat per una dorsal subtropical. L'alta de superfície envia un flux humit de llevant a les Illes.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel poc ennigulat i augmentarà a intervals de niguls. Temperatura sense gaires canvis o en lleuger augment i vent fluix, de llevant. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, més abundants al sud. Temperatura estable o en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de llevant. Eivissa i Formentera: hi haurà cel ennigulat. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal.

Tendència per als pròxims dies: Dimarts, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de llevant. Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable o una mica més alta i vent fluix i variable, amb brises a Mallorca.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'4 10'9
Eivissa 17'0 08'7
Maó 13'6 09'1
Sant Llorenç 16'4 06'8

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.