muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Mestral localment fort

En superfície apareix la coa d'un front que assoleix el nord-est peninsular. Alhora un potent anticicló centrat entre les Açores i Portugal dóna pressions molt elevades a l'oest d'Espanya. El flux de vent sobre la Península és del quart quadrant. A les Balears el vent de llebeig girarà al llarg de l'horabaixa a mestral i augmentarà la seva força en acabar el dia.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls i tendirà a l'horabaixa a cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de llebeig, que girarà a l'horabaixa a cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de llebeig, que girarà a l'horabaixa a mestral, moderat, amb intervals forts en acabar el dia. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls i tendirà a l'horabaixa a cel poc ennigulat. Temperatura estable o una mica més baixa i vent moderat, de llebeig, que girarà a l'horabaixa a mestral.

Estat de la mar: maror i àrees de forta maror. Visibilitat horitzontal regular.

Tendència per als pròxims dies: Dijous, hi predominarà intervals de niguls. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana, a Menorca i nord de Mallorca, i entre fluix i moderat a la resta.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'7 12'8
Eivissa 18'8 12'9
Maó 15'8 11'5
Sant Llorenç 17'7 05'2

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.