algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Niguls a l'horabaixa

En superfície hi ha una baixa tèrmica a l'interior d'Àfrica que ha estès un tàlveg cap a la Península Ibèrica. Les pressions a les Balears són lleugerament superiors a les normals, amb uns 1015 mb. En alçària, una dorsal d'alta pressió domina l'atmosfera de gran part de la Mediterrània.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals nigulosos amb predomini de niguls mitjans i alts, i tendirà al llarg de la jornada a cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de llevant. Màx, 29ª; mín, 22º. Mallorca: hi haurà intervals nigulosos amb predomini dels niguls mitjans i alts, i tendirà al llarg de la jornada a cel poc ennigulat. Niguls d'evolució a la tarda que poden donar algun ruixat dèbil. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant, amb brises. Màx, 35º; mín, 19º. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals nigulosos amb predomini dels niguls mitjans i alts, i tendirà al llarg del dia a cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de tramuntana. Màx, 30º; mín 23º.

Estat de la mar: Marejol a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-dos i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor intensa. Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de llevant, amb brises. Dijous, cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 32'1 24'2
Aeroport 34'5 23'0
Eivissa 29'9 24'2
Maó 26'9 22'1
Sant Llorenç 29'6 22'8

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.