algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Calor de ple estiu

En superfície s'observa una àmplia àrea anticiclònica, allargassada zonalment, sobre el centre i sud d'Europa, amb un nucli de 1028 mb a les Açores. Un nucli secundari, associat a l'anterior, se situa a França i el nord de la Mediterrània occidental. En alçària una dorsal subtropical protegeix l'atmosfera de la Península ibèrica i les Balears.

Situació prevista a les Illes: Sol i molta calor a les Balears. Menorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable o en lleuger augment i vent fluix, de tramuntana, que girarà a llevant i amb brises. Mallorca: cel poc ennigulat, amb alguns niguls d'evolució. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent fluix i variable amb predomini del llevant i brises. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura estable o una mica més alta i vent fluix i variable amb predomini del llevant i amb brises dèbils.

Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-dos graus.

Tendència per als pròxims dies: La irrupció a la mar balear d'una massa d'aire continental tropical, força càlid i sec, originarà uns elevadíssims registres tèrmics, amb màximes que podran assolir els trenta-vuit graus.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'4 20'4
Aeroport 31'2 16'0
Eivissa 30'2 14'0
Maó 27'9 18'2
Lluc 32'1 14'0
Sant Llorenç 31'1 17'1
Pollença 28'1 18'2
Porreres 33'0 17'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.