muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Sensació de fred força acusada

Als mapes s'aprecia una circulació de baix índex, amb un anticicló estès segons els meridians, entre 10º i 20º oest, i una depressió, amb un acusat embassament d'aire fred, entre Europa oriental i la Mediterrània. La temperatura als 5.500 metres a la vertical de les Balears és inferior a -30º.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta i ser de neu des dels dos-cents metres. Temperatura sense canvis i vent fort, de tramuntana, amb ratxes que poden assolir els vuitanta quilòmetres/hora. Màx, 8º; mín, 2º. Mallorca: intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats, més probables a primera hora, que poden ser de neu per damunt dels dos-cents metres i anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense grans canvis i vent entre moderat i fort, de mestral i tramuntana, amb ratxes que al nord poden assolir els vuitanta quilòmetres/hora. Màx, 11º; mín, 2º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils i ocasionals, més probables a primera hora. Temperatura estable i vent entre moderat i fort, de mestral. Màx, 12º; mín, 5º.
Estat de la mar: Mar grossa a la zona nord i forta maror a la resta. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Lenta recuperació termomètrica. Divendres, intervals de niguls amb ruixats dèbils, de neu per damunt dels dos-cents metres. Temperatura sense canvis.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 12'0 04'6
Aeroport 09'5 04'3
Eivissa 12'4 08'2
Maó 07'7 02'3
Sant Llorenç 12'6 03'3 19'5

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.