algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
20°

Gelades al Pla

L'anticicló fred de l'interior d'Europa abraça la Mediterrània occidental i fa que la temperatura mínima a les Illes sigui prou baixa amb algunes gelades al pla de Mallorca.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel poc ennigulat i augmentarà a l'horabaixa a molt ennigulat. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent fluix, de llevant. Mallorca: el cel estarà poc ennigulat i augmentarà a partir de migdia a molt ennigulat. Temperatura estable o una mica més alta i vent fluix, de llevant. Eivissa i Formentera: el cel estarà poc ennigulat i augmentarà ràpidament a molt ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent fluix de llevant.
Estat de la mar: Marejol a la costa i àrees de maror en alta mar. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels catorze graus.
Tendència per als pròxims dies: Temps gris i plujós, típicament hivernal. Dijous, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions dèbils a moderades que podran ser de neu als cims de la serra de Tramuntana. La temperatura patirà un lleuger descens i el vent bufarà entre fluix i moderat de llevant, que girarà durant el dia a gregal. Divendres, dia de Nadal, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils, més probables al sud. La temperatura no patirà canvis significatius i el vent bufarà moderat de tramuntana i de gregal. Dissabte, dia de Sant Esteve, el cel estarà parcialment ennigulat i es podran produir algunes precipitacions dèbils. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 13'7 11'3
Aeroport 14'1 11'2
Eivissa 13'9 10'9
Maó 09'2 06'4
Lluc 10'1 06'8
Sant Llorenç 14'2 03'3
Pollença 14'3 09'7
Porreres 14'8 08'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.