algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Nit tempestuosa

La tardor se'ns acomiadarà amb molt d'enrenou. L'enfonsament sobre la Mediterrània occidental d'una pertorbació d'origen polar farà que a partir del vespre es desencadeni una forta tempestat arreu de l'Arxipèlag.

Situació prevista a les Illes: Avui, diumenge, el cel estarà ennigulat o molt ennigulat i hi haurà ruixats dèbils a moderats que a partir del vespre podran ser forts i anar acompanyats de tempesta i de calabruix. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens amb una màxima al voltant dels catorze graus i una mínima entre els sis i els nou graus. El vent bufarà entre fluix i moderat de llebeig, i augmentarà i girarà durant la tarda a entre moderat i fort, de mestral i de tramuntana, amb ratxes que a última hora podran superar els vuitanta quilòmetres l'hora.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror que augmentarà al vespre a forta maror i mar grossa. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.
Tendència per als pròxims dies: Forta tramuntanada amb ratxes de vent que poden arribar als noranta quilòmetres l'hora. Dilluns, el cel estarà molt ennigulat i es podran produir ruixats i tempestes localment moderats. La temperatura sofrirà un moderat descens.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'2 09'9
Aeroport 16'5 08'3
Eivissa 18'0 09'0
Maó 14'2 09'5
Lluc 14'0 02'8
Sant Llorenç 16'9 09'6
Pollença 17'4 10'0
Capdepera 19'1 11'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.