muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Boires espesses

La presència de l'anticicló sobre els Alps mantindrà les pressions elevades a la Mediterrània occidental. El temps a les nostres Illes serà caracteritzat pel sol i per les boires. La temperatura no patirà canvis o si de cas serà una mica més baixa.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel poc ennigulat amb bromes i bancs de boira matinals que podran ser localment persistents. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent fluix i variable amb predomini del llevant. Mallorca: cel poc ennigulat, amb bromes i boires que al pla podran ser extenses i localment persistents. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent fluix i variable. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat, amb bromes i bancs de boira matinals que podran ser localment persistents. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix i variable.
Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la zona. Mala vissibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: Lent i progressiu descens termomètric. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes i boires localment persistents. Temperatura una mica més baixa.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'3 07'4
Aeroport 18'0 03'4
Eivissa 17'0 09'1
Maó 17'2 08'4
Lluc 17'5 -1'6
Sant Llorenç 18'5 05'8
Porreres 18'6 05'5
Capdepera 18'9 12'2

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.