algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Pocs canvis, de moment

L'anticicló de les illes britàniques continuarà dominant la situació atmosfèrica a la Mediterrània occidental. La nigulositat a les Illes serà variable i la temperatura progressivament anirà fent-se més freda.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: intervals de niguls. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent fluix, de tramuntana. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix, de tramuntana i de gregal.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels desset graus.
Tendència per als pròxims dies: Notable empitjorament. Dimarts, hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà durant el dia a intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran pluges i ruixats moderats en general. La temperatura patirà un moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana a Menorca i nord de Mallorca i, moderat, a la resta.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'2 13'8
Aeroport 18'0 08'0
Eivissa 20'1 11'9
Maó 14'5 11'8
Lluc 12'1 08'5
Sant Llorenç 16'7 08'4
Pollença 16'7 13'1
Porreres 17'4 07'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.