algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Lleuger ascens tèrmic

Les altes pressions continuaran dominant el panorama meteorològic a les Illes. L'ambient serà força suau i la temperatura màxima superarà els vint graus. L'amplitud tèrmica serà notable. El vent de component sud farà que el grau d'humitat ambiental sigui elevat.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat amb brumes de matinada. Temperatura en lleuger ascens i vent fluix, de migjorn. Màx. 20º; mín, 10º. Mallorca Predomini de cel poc ennigulat amb bromes i algun banc de boira de matinada. Temperatures una mica més altes i vent fluix de component de migjorn. Màx. 22º; mín, 11º.
Estat de la mar: Mar arrissada i àrees de marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels devuit graus.
Tendència per als pròxims dies: Alternància de niguls i clarianes. A partir de dijous, vent fort de component nord i descens tèrmic. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb predomini dels mitjans i alts. Temperatura sense canvis i vent entre fluix i moderat, de ponent. Dimecres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger a moderat ascens i vent moderat, de ponent. Dijous, hi haurà intervals de niguls al nord i predominarà el cel poc ennigulat a la resta. Temperatura en moderat descens i vent entre moderat i fort, de mestral i de tramuntana. Divendres, hi haurà intervals de niguls. Temperatura una mica més baixa i vent fort, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 20'8 09'6
Aeroport 20'0 05'2
Eivissa 19'8 10'6
Maó 19'0 08'8
Sant Llorenç 19'2 05'7

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.