cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
10°

Vent de mestral moderat

La proximitat d'una depressió mantindrà l'atmosfera inestable a primera hora al nord de les Illes. L'ambient serà menys càlid i la temperatura màxima no superarà els vint-i-vuit graus. Els vents de mestral i de tramuntana faran que la mar estigui alterada a tota la zona nord.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat d'algun ruixat o tempesta localment moderada a primera hora. Temperatura de lleuger a moderat descens i vent moderat, de mestral i de tramuntana, que disminuirà a la nit a fluix. Màx. 26º; mín. 20º. Mallorca: intervals de niguls al nord amb possibilitat d'algun ruixat o tempesta dèbil a primera hora, i predomini de cel poc ennigulat a la resta. Temperatura de lleuger a moderat descens i vent moderat, de mestral, que disminuirà a la nit a fluix. Màx. 28º; mín. 17º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de mestral, que disminuirà a la nit a fluix. Màx. 29º; mín. 22º.
Estat de la mar: Forta maror a la zona nord i marejol i àrees de maror a la resta: Visibilitat horitzontal excel·lent. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels vint-i-cinc graus.
Tendència per als pròxims dies: Temperatura en ascens. Dimecres predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura sofrirà un lleuger ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de migjorn, amb brises. Dijous, intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 30'0 23'0
Aeroport 30'8 19'0
Eivissa 32'0 24'6
Maó 29'2 23'0
Sant Llorenç ---- ----

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.