cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El PP guanyaria les eleccions a les Balears amb el 36,9% dels vots, segons Sigma 2

El Partit Popular guanyaria les eleccions a les Balears, amb el 36,9% dels vots, mentre que el PSOE obtendria el 28% dels sufragis, segons el sondatge de Sigma 2 per a RTVE i la Forta, que a nivell estatal també li dona la victòria al PP.

VOX es convertiria a les Illes en el tercer partit més votat, amb el 10,7% dels vots. A continuació se situaria Ara Repúbliques (ERC-EH Bildu-BNG-Ara Més) amb el 7,1% i Sumar, amb el 6,2%.

Se Acabó La Fiesta (SALF) obtendria segons aquest sondatge el 6,1% dels vots a les Illes. El partit Podem hauria aconseguit el 2,3%; tant Ciutadans com Coalició per una Europa Solidària (CEUS), on es presenta El Pi, el 0,6%. PACMA hauria aconseguit 0,3% de vots a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa devers d'un mes
La gent s'ha cansat de votar per no res. Els fatxes, els nacionalistes espanyols, estan molt ben representats políticament i això es nota.

Quan hi hagi possibilitat de votar opcions pròpies amb un relat propi, que transmetin confiança i força, i que no es deixin endur per la història de moda de la pseudoesquerra espanyola, no tindrem límit.
Valoració:-2menosmas
Per Pere pardal, fa devers d'un mes
O sigui que vox + salf mes del doble que ara mes. Veure per creure.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente