cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Vicenç Vidal: «Celebram que el PSOE hagi hagut de retirar una llei del sòl especuladora que semblava redactada per Aznar»

230507

El diputat de Sumar MÉS al Congrés espanyol, Vicenç Vidal, ha celebrat que el PSOE hagi hagut de retirar la llei estatal del sòl davant la manca de suports segurs per poder aprovar-la a la cambra baixa. Vidal ha destacat que la llei, que ha titllat de «norma desenvolupista que treu drets als ciutadans per donar-los als promotors», era una «aberració liberalitzadora propia del PP d’Aznar de fa vint anys». Segons el diputat illenc, la llei «demostrava que l’urbanisme del PSOE s’assembla perillosament al del PP» i que «feia posible que projectes amb greus irregularitats poguesssin salvar obstacles i tirar endavant».

Vidal ha recordat al PSOE que «ha d’aprendre a negociar les lleis amb els seus socis de coalició» i que no pot actuar «com si tengués majoria absoluta» al mateix temps que es demanava «com és posible compaginar una agenda verda amb lleis com la que ara pretenien aprovar».

Per al diputat, la llei representava «una invasió de competències» que «treia drets als ciutadans a l’hora de defensar-se dels abusos» i significava «amagar darrera la suposada simplicació administrativa una autèntica promoció de l’especulació» que a les Illes Balears «hagués pogut tenir conseqüències extremadament negatives».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.