cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El president del Parlament, Gabriel Le Senne, embruteix la Institució amb el seu odi públic cap a les persones LGTBI+

230237

El president del Parlament, Gabriel Le Senne exhibeix un odi obsessiu cap a les persones no heterosexuals que li fa perdre el sentit del ridícul i perjudica i embruteix la Institució que presideix.

El neofeixista es mostra molt bel·ligerant contra tot allò que tengui a veure amb la reivindicació dels drets de les persones LGTBI+, i les seves xarxes ofereixen un exemple del seu pensament LGTBIfob.

En una visita en el seu compte de la plataforma X s'hi poden trobar missatges com: «La propaganda LGTBI és enginyeria social liberticida imposada des de dalt...»; «s'ha de tallar l'adoctrinament LGTBI»; «me sembla la mateixa propaganda totalitària dels LGTBI el Covid...»; «He bloquejat tots els anunciants amb bandereta LGTBI»; «No és ficar-se en la vida sexual sinó el contrari: deixar de promoure una enginyeria social que condueix a la insostenibilitat demogràfica. Aturar l'adoctrinament de gènere, LGTBI, climàtic...»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Goriet, fa 2 mesos
Escoltau bé aquest enegúmen, que de totalitarismes en sap molt.
Valoració:5menosmas
Per Goriet, fa 2 mesos
Escoltau-lo amb atenció. Aquest de totalitarismes en sap molt.
Valoració:5menosmas
Per Carme, fa 2 mesos
'Todos los ciudadanos tenemos los mismos derechos. No hay que sobreproteger ningún colectivo'.
S'ha de ser fantasma per dir que tots els ciutadans tenim els mateixos drets. Des de quan els heterosexuals són agredits per ser heterosexuals?
Valoració:-3menosmas
Per estimacomvulguis, fa 2 mesos
Un Rodrigo de Santos 2.0...
Valoració:2menosmas
Per Arxiu, fa 2 mesos
Aquest senyor demostra q és un reprimit i com se sap aquestes persones son les més perilloses!
Valoració:8menosmas
Per Lluís F. Lorenzo, fa 2 mesos
Bon vespre,

Part del ridicul és bloquejar comptes per tenir un llaç grog o una bandera de l’arc de Sant Martí. Com sap que la intenció de qui mostra l’arc de Sant Martí és defensar la comunitat LGTBI? L’arc de Sant Martí és de Sant Martí i de tothom. El grog és de l’independentisme català, però també d’altres grups socials. I efectivament el problema és que el president del Parlament, i la presidenta del Congrés dels Diputats d’Espanya, haurien de ser més equidistants durant els seus mandats. Un temps teníem bons presidents de cambres representatives. No tenen res a veure Félix Pons amb Armengol o Le Senne. Le Senne ja té motius per deixar el càrrec ja que representa també els suposats LGTBI (personalment mai no he comprovat la suposada homosexualitat de ningú i si existeix realment aquest col•lectiu) Sembla que Le Senne en té constància.
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa 2 mesos
Le Senne da la cara.
El escribidor del "Baleares", totalmente emboscado... y escupiendo.
No entro ni salgo.
Valoració:-10menosmas
Per Matrix, fa 2 mesos
Al agitador-periodista no se invente historias. Todos los ciudadanos tenemos los mismos derechos.No hay que sobreproteger ningún colectivo
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente