lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

El Pi: «Fa anys que hauríem de tenir el Segon Cinturó acabat»

228211

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes al Consell de Mallorca, Antoni Salas, s’ha posicionat a favor d’acabar el primer tram del Segon Cinturó de Palma: «Fa anys que s’hauria d’haver acabat aquesta infraestructura tan necessària per acabar amb els col·lapses de l’entrada de l’autopista de Llucmajor a Palma».

«Això pareix que ha estat una zona maleïda durant molts d’anys. Aquestes infraestructures no s’han acabat i eren més que necessàries. De fet, a la darrera legislatura no s’ha fet res de res», insisteix Salas. «A més, també varen posar un centre comercial que va acabar de col·lapsar la zona i va agreujar aquests embossos que hi ha. I si això fos poc, després va arribar el Carril Bus-VAO per acabar de complicar la vida als mallorquins que han de davallar cada dia a Palma», assegura Salas.

«Per tant, és ben necessari que s’acabi aquest tram 1. I el més important és poder donar solucions a la gent que baixa a Palma i cada dia està més d’una hora embossat a les entrades a la Ciutat», explica el portaveu. «A més, també tornam a reiterar la petició de llevar el carril Bus-VAO d’una vegada per totes», insisteix.

«Consideram que avui dia s’ha d’intentar evitar xapar les ciutats o les barriades i poder fer túnels per poder dur a terme el projecte», explica. «És una infraestructura necessària i que pot donar solució al col·lapse que es viu cada dia», ha sentenciat Salas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa devers d'un mes
El Pi és una formació política molt incoherent perquè en es tema de sa llengua s’alinea amb ses tesis de s’esquerra mentre que en es cas de sa infraestructura viària ho fa clarament a la dreta i sa coherència és un factor que es cos votant valora
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa devers d'un mes
I després el tercer, fins l’infinit.
Aquesta gent no veu que aquest no és el camí?
Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa devers d'un mes

Pobre genteta del PI, han perdut l'enteniment anant darrera del PP-VOX. Per ells: no existeix l’emergència climàtica, no cal prendre mesures contra la contaminació pel transport, no tenim un excés de cotxes a les Illes, no som la comunitat europea amb més cotxes per habitant i no ens manquen serveis de transport públic a les Illes.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente